Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Efectul conţinutului de proteină al leguminoaselor asupra calităţii laptelui de vacă destinat fabricării brânzei telemea : CD-ROM : Teză de doctorat
  • Tipul înregistrării: Resurse electronice: monografic
    Autor: Ciobanu, Radu, Ing. Agro
    Conducătorul tezei: Găvan, Constantin
    Responsabilitate: Drd. : dr. Ciobanu Radu ; Cond. şt.: Prof. univ. dr. Găvan Constantin
    Editura: Universitatea din Craiova
    Locul publicării: Craiova
    Anul Ediției: 2013
    Descriere: 196, [24] p. : fig., tab., graf. color
    Note: Antetitlu: Universitatea din Craiova. Facultatea de Agricultură şi Horticultură
    Note: Bibliogr. p. 184-196
    Note: Rezumat şi în lb. engleză
    Limba: Română
    Subiect: Controlul, analiza furajelor
    Subiect: Lapte (neprelucrat)
    Subiect: Furaje din leguminoase
    Subiect: Vaci de lapte - Hrănirea animalelor domestice
    Clasificare: 636.085.3:637.12(043)
    Clasificare: 636.086.75(043)
    Clasificare: 636.224/.225:636.084(043)
    Clasificare: 636.084
    Cota topografică: SP/1412
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola