- Antimicrobial Resistance and Food Safety : Methods and Techniques
-
Tipul înregistrării: Resurse electronice: monografic
Editor: Chin-Yi , Chen Editor: Xianghe, Yan Editor: Jackson , Charlene R. Responsabilitate: ; Edited by Chin-Yi Chen, Xianghe Yan, Charlene R. Jackson Editura: Academic Press Locul publicării: London Anul Ediției: 2015 ISBN: 978-0-12-801214-7 Descriere: 439 p. Note: Carte electronică disponibilă în baza de date ştiinţifică Science Direct - Elsevier şi accesibilă doar din campusul universitar Limba: Engleză Subiect: Siguranţa alimentelor Subiect: Rezistenţă antimicrobiană Subiect: Produse agroalimentare Subiect: Microbiologie alimentară Subiect: Tehnologii moderne Subiect: Carte electronică Clasificare: 338.439.4 Clasificare: 579.67 Clasificare: 330.341.1:62 Note conţinut (cuprins): Index p. 423-438 Resurse On-Line: http://www.sciencedirect.com/science/book/9780128012147
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică