Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Controlul microbiologic al produselor alimentare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Dan, Valentina
    Autor alternativ: Oancea, Ioana
    Autor alternativ: Kramer, Cristina
    Responsabilitate: Dan Valentina, Oancea Ioana, Kramer Cristina...
    Editura: [s. n.]
    Locul publicării: Galaţi
    Anul Ediției: 1991
    Descriere: [2], 113 p. : tab., anexe
    Note: Bibliogr. p. 113
    Note: Antetitlu: Ministerul Învăţământului şi Ştiinţei. Universitatea din Galaţi. Facultatea de Industrii Alimentare şi Tehnică Piscicolă
    Limba: Română
    Subiect: Microbiologie alimentară
    Clasificare: 579.67(075.8)
    Cota topografică: II 81578
    Cota topografică: L 133112
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
133112/L
Legal Carte - depozit
XXX fond intangibil - depozit legal
Carte tipărită
L 133112
1.Normal
La raft
0
727299
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte multigrafiată
II 81578
1.Normal
Împrumutat / Termen de restituire: 01/09/2020 23:59:59
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola