Biblioteca Universităţii din Craiova

  • 9th Central European Congress on Food : Food Science for Well-being, 24-26 May 2018, Sibiu, Romania
  • Tipul înregistrării: Resurse electronice: monografic
    Conducătorul grupului ştiinţific: Tiţa, Ovidiu
    Responsabilitate: ; Coord.: prof. univ. dr. ing. Ovidiu Tiţa
    Editura: Editura Universităţii "Lucian Blaga"
    Locul publicării: Sibiu
    Anul Ediției: 2018
    ISBN: 978-606-12-1546-1
    Descriere: 194 p. : fig., tab.
    Subiect: Industria alimentară
    Subiect: Calitatea produselor
    Subiect: Securitatea alimentelor
    Clasificare: 664(063)
    Clasificare: 338.518(063)
    Clasificare: 338.439.6(063)
    Cota topografică: SP/2397
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola