Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Tehnologii frigorifice în valorificarea produselor alimentare de origine animală
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Niculiţă, Petru
    Autor: Purice, Nicolae
    Responsabilitate: Dr. ing. Petru Niculiţă, Ing. Nicolae Purice
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1986
    Descriere: 340 p. : fig., tab., graf.
    Limba: Română
    Subiect: Frigotehnică
    Subiect: Congelarea alimentelor
    Subiect: Conservarea alimentelor
    Subiect: Produse animaliere
    Clasificare: 621.56/.59:637
    Clasificare: 664.8.037:637
    Clasificare: 637:621.56/.59
    Cota topografică: III 25374
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola