- Soluții nutriționale inovative pentru obținerea de ouă cu caracter de aliment funcțional : Rezumatul Tezei de doctorat
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Bonduc, Vasile Conducătorul tezei: Pop, Mircea Ioan Responsabilitate: Drd.: Vasile Bunduc ; cond. de dr.: prof. univ. dr. Mircea Ioan Pop Editura: Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" Iaşi Locul publicării: Iași Anul Ediției: 2019 Descriere: 82 p. : fig., tab., graf., il. Note: Antetitlu: Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" din Iaşi. Facultatea de Zootehnie. Școala Doctorală de Științe Inginerești. Domeniul de Doctorat: Zootehnie. Specializarea: Alimentația Animalelor Limba: Română Subiect: Găini - Ouă. Produse din ouă Subiect: Zootehnie - Nutriţia animalelor Subiect: Avicultură Clasificare: 637.4 Clasificare: 636.52/.58 Cota topografică: II 101491 Note conţinut (cuprins): Bibliogr. p. 79-82 Foaia de titlu și tabla de materii și în limba engleză
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
848225
|
Agronomie - depozit
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
II 101491
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Multimedia
Soluții nutriționale inovative pentru obținerea de ouă cu caracter de aliment funcțional : Rezumatul Tezei de doctorat
|
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică