Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Soluții nutriționale inovative pentru obținerea de ouă cu caracter de aliment funcțional : Rezumatul Tezei de doctorat
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Bonduc, Vasile
    Conducătorul tezei: Pop, Mircea Ioan
    Responsabilitate: Drd.: Vasile Bunduc ; cond. de dr.: prof. univ. dr. Mircea Ioan Pop
    Editura: Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" Iaşi
    Locul publicării: Iași
    Anul Ediției: 2019
    Descriere: 82 p. : fig., tab., graf., il.
    Note: Antetitlu: Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" din Iaşi. Facultatea de Zootehnie. Școala Doctorală de Științe Inginerești. Domeniul de Doctorat: Zootehnie. Specializarea: Alimentația Animalelor
    Limba: Română
    Subiect: Găini - Ouă. Produse din ouă
    Subiect: Zootehnie - Nutriţia animalelor
    Subiect: Avicultură
    Clasificare: 637.4
    Clasificare: 636.52/.58
    Cota topografică: II 101491
    Note conţinut (cuprins): Bibliogr. p. 79-82 Foaia de titlu și tabla de materii și în limba engleză
Unităţi
Multimedia
Soluții nutriționale inovative pentru obținerea de ouă cu caracter de aliment funcțional : Rezumatul Tezei de doctorat
1  
zoom out 100% zoom in
Caută previous search next search
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola