- Tehnologii de procesare a materiei prime vegetale în contextul securității și siguranței alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Bonciu, Elena Autor: Olaru, Liviu Consultant ştiinţific: Alexandru, Tudor, ing. Consultant ştiinţific: Constantinescu, Emilia Responsabilitate: Elena Bonciu, Liviu Olaru Responsabilitate secundară: ref. științifici: prof. univ. dr. Alexandru Tudor, conf. univ. dr. Constantinescu Emilia Editura: Editura Universitaria Craiova Locul publicării: Craiova Anul Ediției: 2018 ISBN: 978-606-14-1406-2 Descriere: 328 p. : fig., tab., graf., il. Note: Bibliogr. p. 323-327 Limba: Română Subiect: Industria alimentară Subiect: Prelucrarea produselor agricole Subiect: Inspecţie şi supraveghere sanitară Subiect: Controlul sanitar al alimentelor Cota topografică: III 61422 Clasificare: 664(075.8) Clasificare: 631.56(075.8) Clasificare: 351.773(075.8) Clasificare: 614.31(075.8)
Unităţi
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
848686
|
Agronomie - depozit
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
III 61422
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
848687
|
Agronomie - depozit
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
III 61422
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
848688
|
Agronomie - depozit
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664/B67
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
Industria alimentară
|
|
- 3 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Multimedia
Tehnologii de procesare a materiei prime vegetale în contextul securității și siguranței alimentare
|
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică