Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Allergen Management in the Food Industry
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Editor: Boye, Joyce I.
    Editor: Godefroy, Samuel Benrejeb
    Responsabilitate: Edited bu: Joyce I. Boye, Samuel Benrejeb Godefroy
    Editura: John Wiley & Sons
    Locul publicării: Hoboken
    Anul Ediției: 2010
    ISBN: 978-0-470-22735-0
    Descriere: XXVII, 593 p. : fig., tab.
    Note: Bibliogr. la sf. capitolelor
    Note: Index p. 575-593
    Note: Controlul alergiilor şi industria alimentară
    Limba: Engleză
    Subiect: Alergii alimentare
    Subiect: Industria alimentară
    Clasificare: 664:616-056.25
    Clasificare: 616-056.25:664
    Cota topografică: III 53295
    Note conţinut (cuprins): Controlul alergiilor şi industria alimentară
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola