Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Encyclopedia of Food Sciences and Nutrition
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Caballero, Benjamin
    Editor: Trugo, Luiz C.
    Editor: Finglas, Paul M.
    Responsabilitate: Editor-in-Chief : Benjamin Caballero ; editors : Luiz C. Trugo, Paul M. Finglas
    Detalii publicare: Academic Press
    Locul publicării: Amsterdam Boston London
    Anul Ediției: 2003
    ISBN: 0-12-227055-X
    Ediţie: 2-nd Ed
    Descriere: 10 vol.
    Note: Enciclopedia industriei alimentare şi a nutriţiei umane.
    Note: Bibliogr. la sf. capitolelor.
    Limba: Engleză
    Subiect: Boli de nutriţie
    Subiect: Chimie alimentară
    Subiect: Dietetică
    Subiect: Enciclopedie
    Subiect: Industria alimentară
    Subiect: Microbiologie alimentară
    Clasificare: 664(031)=111
    Clasificare: 579.67(031)=111
    Clasificare: 613.2(031)=111
    Clasificare: 616.39(031)=111
    Cota topografică: IV 15350
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola