Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Ghid naţional de bune practici pentru siguranţa alimentelor : Sistemul HACCP de siguranţă a alimentelor : Produse culinare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Marin, Viorel D.
    Autor: Vultur, Teofil
    Responsabilitate: coord.: ing. Viorel D. Marin, prof. Vultur Teofil
    Detalii publicare: Uranus
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2007
    ISBN: 978-973-7765-41-3
    Descriere: 232 p. : tab., anexe
    Limba: Română
    Subiect: România
    Subiect: Controlul alimentelor - Trasabilitate
    Subiect: Inspecţie şi supraveghere sanitară
    Clasificare: 614.31(498)(036)
    Clasificare: 351.773(498)(036)
    Cota topografică: III 53233
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
807250
Drept - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 53233
1.Normal
La raft
0
807251
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 53233
1.Normal
La raft
0
807252
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 53233
1.Normal
La raft
0
807253
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 53233
1.Normal
La raft
0
807361
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 53233
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola