Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Introduction to Hotel and Restaurant Management : A Book of Readings
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Brymer, Robert A.
    Responsabilitate: Robert A. Brymer
    Editura: Kendall/Hunt Publishing Company
    Locul publicării: Dubuque
    Anul Ediției: 1988
    Ediţie: 5-th Ed
    Descriere: XI, 335 p. : fig., tab.
    Note: Bibliogr. la sf. capitolelor
    Note: Managementul hotelurilor şi restaurantelor
    Limba: Engleză
    Subiect: Industria hotelieră
    Subiect: Management
    Subiect: Restaurante
    Cota topografică: III 32179
    Clasificare: 640.43:005
    Clasificare: 005:640.43
    Note conţinut (cuprins): Managementul hotelurilor şi restaurantelor
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola