Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Metode de uscare a legumelor şi fructelor în gospodărie
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Bărtoi, Horia
    Autor alternativ: Paraschiv, Adrian
    Responsabilitate: Adrian Paraschiv, Horia Bărtoi
    Editura:
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1977
    Limba: Română
    Subiect: Deshidratarea alimentelor
    Subiect: Uscarea produselor agricole
    Clasificare: 664.84
    Clasificare: 664.8.047
    Cota topografică: I 12788
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
420731
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
I 12788
1.Normal
La raft
0
420732
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
I 12788
1.Normal
La raft
0
420733
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
I 12788
1.Normal
La raft
0
420734
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
I 12788
1.Normal
La raft
0
420735
Depozit Unicate
Împrumut
Carte tipărită
I 12788
1.Normal
La raft
0
R14/146
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola