Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Microbiologia produselor alimentare : manual pentru clasa a X-a licee de industrie alimentară şi şcoli profesionale anii II-III, meseria operator în industria alimentară
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Marinescu, Julieta
    Autor alternativ: Drăgănescu, Constanţa
    Responsabilitate: Julieta Marinescu..., ing. Constanţa Drăgănescu
    Detalii publicare: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1995
    ISBN: 973-30-4181-5
    Descriere: 148 p. : fig.
    Note: Antetitlu: Ministerul Învăţământului
    Limba: Română
    Subiect: Microbiologie alimentară
    Cota topografică: L 155712
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola