Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Microbiologia produselor alimentare de origine animală
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Bărzoi, Dobre
    Responsabilitate: Dobre Bărzoi
    Detalii publicare: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1985
    Descriere: 392 p. : fig., tab.
    Note: Bibliografie p. 380-392
    Limba: Română
    Subiect: Microbiologie alimentară
    Subiect: Prelucrarea produselor animaliere
    Clasificare: 579.67
    Clasificare: 663.1
    Cota topografică: III 25333
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
559014
Depozit Unicate
Împrumut
Carte tipărită
III 25333
1.Normal
La raft
0
559015
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 25333
1.Normal
La raft
0
559016
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 25333
1.Normal
La raft
0
559017
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 25333
1.Normal
La raft
0
559018
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 25333
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola