Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie publică şi hoteliere : manual pentru licee economice, profilul alimentaţie publică, clasa a IX-a
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Coman, Gheorghe
    Autor alternativ: Bujoreanu, Gheorghe
    Responsabilitate: prof. Gheorghe Coman, Gheorghe Bujoreanu
    Detalii publicare: Editura Didactică şi Pedagogică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1985
    Descriere: 91 p. : fig.
    Limba: Română
    Subiect: Hoteluri
    Subiect: Restaurante
    Subiect: Servicii. Prestări de servicii
    Clasificare: 658.6(075)
    Clasificare: 640.43(075)
    Cota topografică: II 58032
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola