- Organizarea şi conducerea producţiei alimentare
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Apostu, David Autor: Rotaru, Valerian Autor: Niculescu, Niculae I. Autor: Butnaru, D. Autor: Ciobanu, D. Responsabilitate: Dr. D. Apostu, ing. D. Butnaru, ing. C. Ciobanu... Responsabilitate secundară: coord. lucrării : dr. V. Rotaru şi ing. N. I. Niculescu Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1982 Descriere: 548 p. : fig. Note: Bibliogr. p. 544-545 Limba: Română Subiect: Industria alimentară Subiect: Organizarea întreprinderii Cota topografică: III 22277 Clasificare: 658 Clasificare: 664
Unităţi
- 6 înregistrări • Pagini 2 •
- 1
- 2
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
528785
|
Depozit Unicate
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
III 22277
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
542533
|
FEAA - depozit
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
III 22277
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
542534
|
FEAA - depozit
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
III 22277
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
542535
|
FEAA - depozit
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
III 22277
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
542536
|
FEAA - depozit
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
III 22277
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 6 înregistrări • Pagini 2 •
- 1
- 2
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică