Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Organizarea şi conducerea producţiei alimentare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Apostu, David
    Autor: Rotaru, Valerian
    Autor: Niculescu, Niculae I.
    Autor: Butnaru, D.
    Autor: Ciobanu, D.
    Responsabilitate: Dr. D. Apostu, ing. D. Butnaru, ing. C. Ciobanu...
    Responsabilitate secundară: coord. lucrării : dr. V. Rotaru şi ing. N. I. Niculescu
    Editura: Ceres
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1982
    Descriere: 548 p. : fig.
    Note: Bibliogr. p. 544-545
    Limba: Română
    Subiect: Industria alimentară
    Subiect: Organizarea întreprinderii
    Cota topografică: III 22277
    Clasificare: 658
    Clasificare: 664
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
528785
Depozit Unicate
Împrumut
Carte tipărită
III 22277
1.Normal
La raft
0
542533
FEAA - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 22277
1.Normal
La raft
0
542534
FEAA - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 22277
1.Normal
La raft
0
542535
FEAA - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 22277
1.Normal
La raft
0
542536
FEAA - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 22277
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola