- Prelucrarea şi valorificarea legumelor şi fructelor proaspete în Italia
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Bîta, Valeriu Responsabilitate: Valeriu Bîta Editura: Centrul de Documentare Agricolă Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1969 Descriere: 53 p. Note: Antetitlu : Consiliul superior al agriculturii. Institutul central de cercetări agricole Limba: Română Subiect: Italia Subiect: Conservarea fructelor Subiect: Conservarea legumelor Subiect: Prelucrarea produselor agricole Clasificare: 631.56 Clasificare: 664.84(45):634/635 Cota topografică: II 14245
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
288955
|
Agronomie - depozit
|
Împrumut
|
Carte multigrafiată
|
II 14245
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică