Biblioteca Universităţii din Craiova

  • Preparate de artă culinară : 1814 reţete alese din bucătăria românească şi din arta culinară vestită a altor ţări
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Radu, Ion, Maestru Bucătar
    Responsabilitate: Ion Radu
    Detalii publicare: Universal Pan
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 1998
    ISBN: 973-96950-1-9
    Ediţie: Ed. a 4-a
    Descriere: 524 p. : fig.
    Note: Index p. 497-517
    Limba: Română
    Subiect: Gastronomie
    Subiect: Reţete culinare
    Clasificare: 641.55(083.12)
    Cota topografică: III 38923
    Cota topografică: L 175302
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
175302/L
Legal Carte - depozit
XXX fond intangibil - depozit legal
Carte tipărită
L 175302
1.Normal
La raft
0
705603
Agronomie - depozit
Împrumut
Carte tipărită
III 38923
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola